Personal branding: stralen dankzij een authentieke en duurzame look

  • Klopt je uiterlijk niet langer met je innerlijk?
  • Streef je naar een kledingstijl en looks die honderd procent bij je passen, zonder compromissen?
  • Wil je stralend voor de dag komen, zonder een zware impact op je portefeuille, je tijd en het milieu?

Je uiterlijk telt sterk mee in de indruk die je maakt op de buitenwereld. Of je dat nu oppervlakkig vindt of niet: mensen laten zich voor hun eerste indruk vooral leiden door hoe je eruitziet. Het goede nieuws is dat iedereen kan stralen. Door aandacht te besteden aan je looks voel je je niet alleen veel beter, maar maak je ook een betere indruk tijdens een jobinterview, onderhandeling of netwerkreceptie. Schoonheid zit in iedereen!

Door te kiezen voor kleding en een look die bij je passen, voel je je beter in je vel. En dat straal je uit. Zelf hou ik enorm van vintage, stijlvolle en authentieke kleding. Ik draag waar ik zin in heb en winkel vooral in kwaliteitsvolle secondhand boetieks. Ik kies voor stukken die ik eindeloos kan combineren. Met enkele kledingstukken en accessoires creëer ik een uitzonderlijke look, die geen fortuinen kost. En dat kan ik ook voor jou doen.

Bekijk mijn Instagram om te ontdekken welke look je kunt creëren met duurzame, stijlvolle, tweedehands kleding.
Leuk weetje: in bijna alle foto’s die je op mijn website ziet, draag ik outfits die ik samenstelde bij high-end secondhand boetieks

Wat mag je verwachten van mijn ondersteuning bij jouw personal branding?

  • Ik vertrek vanuit jouw specifieke vraag of uitdaging en pas mijn aanpak daarop aan. We gaan sowieso voor een duurzaam resultaat.
  • We gaan samen op zoek naar de stijl die uitstraalt wie jij bent, zonder standaardregeltjes over kleur en vorm.
  • Ik laat je op locatie kennismaken met de kracht van vintage kleding en kies samen met jou passende outfits uit.
  • Ik inspireer en coach je, zodat je ook zelf de outfits kunt vinden die matchen met wie je bent en je zelfvertrouwen groeit.
  • Na deze coaching in personal branding krijg je van mij een gepersonaliseerd moodboard waarmee je aan de slag kunt in je eigen garderobe en bij nieuwe aankopen.

Je kunt gaan voor eenmalige ondersteuning, maar ik coach ook heel wat vrouwen meerdere keren per jaar. Een persoonlijke shopping tijdens de winter en de lente hoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Zowel werknemers als particulieren kunnen bij mij terecht voor een styling.

Maak je afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over mijn aanpak? Geef dan gerust een seintje. Ik maak graag een afspraak met jou voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak voor een telefoontje