Over Eliane

Pittig. Authentiek. Integer. Met die drie woorden kun je mij het best omschrijven. Bij HR Boutique breng ik mijn talenten en passies samen: ik help mensen en bedrijven om een duurzaam, authentiek pad in te slaan dat voldoening brengt. Vanuit een pragmatische, praktijkgerichte aanpak ga ik voor de weg die het beste resultaat oplevert. En daarbij pas ik me gemakkelijk aan de situatie en eigenheid aan van de persoon die ik voor me heb.

Ik ben mama van twee. En dat blijft voor mij de meest uitdagende en complexe job ter wereld. Samen met mijn gezin woon ik aan de rand van Antwerpen, vlak bij een groot park.

Die combinatie van de stad en de natuur vind ik fantastisch. Want in mij zit een energieke, dynamische persoon die houdt van het drukke stadsleven, en tegelijk iemand die bewust de rust opzoekt tijdens wandelingen en yoga.

Boeiende professionele contacten inspireren me. Maar ook genieten van de kleine dingen in het leven brengt me vaak inspiratie. Zoals een tenniswedstrijdje, een aperitief op een zonnig terras, een knappe vintage outfit samenstellen, een mooie reis waarin ik kennismaak met andere culturen … Zo doe ik energie op waarmee ik anderen kan inspireren.

Zelfontwikkeling is voor mij een sleutelbegrip. Ik sta niet stil, maar ben gedreven om altijd bij te leren. Ik wil blijven bijleren over mijn vakgebied human resources, maar ook over mijzelf. Zo kan ik mijn kennis en enthousiasme optimaal doorgeven aan mijn klanten.

Ontdek zeker mijn blog, waarin ik mijn kennis, inspiratie en tips met jou deel.