Individuele begeleiding van een loopbaancoach

Kies je voor individuele loopbaanbegeleiding? Dan gaan we samen op pad naar een nieuwe wending in jouw professionele leven.

Ik ben geen klassieke loopbaancoach, maar kies bewust voor een aanpak van a tot z. Dat wil zeggen dat ik vertrek vanuit jouw passies, talenten en uitdagingen en dat ik mijn begeleiding daarop afstem.

Wat houdt individuele begeleiding van mij als loopbaancoach in?

Ik werk volgens deze stappen:

  1. We brengen jouw talentenpaspoort in kaart via praktische oefeningen en tools.
  2. We werken jouw gepersonaliseerde sollicitatiepaspoort uit, zowel online als offline.
  3. We onderzoeken binnen welk type jobs en welke context jij je passies en talenten optimaal kunt inzetten.
  4. We maken samen een concreet actieplan dat moet leiden tot een nieuwe stap in jouw carrière.
  5. We bereiden ons samen voor op jouw sollicitatiegesprekken en/of assessments.

Ga je graag nog een stapje verder en wil je mijn hulp om je buitenkant af te stemmen op je binnenkant? Dan bied ik ook een traject in personal branding aan, waarbij we samen streven naar een nieuwe, duurzame look die je zelfverzekerdheid een boost geeft.

Binnen deze stappen personaliseer ik het traject dat je met mij als loopbaancoach aflegt. Zo komen we samen tot een professionele situatie die echt aansluit bij wie jij bent, in een werkcontext waarin jouw persoonlijkheid en talenten helemaal tot hun recht komen.

Maak je afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je ontdekken of er een match is tussen jouw verwachtingen en mijn aanpak en aanbod? Dan bied ik je graag een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan.

Maak een afspraak voor een telefoontje