Over HR Boutique

HR Boutique ontstond vanuit mijn talent en passie voor human resources, schoonheid en maatwerk.

Meer dan vijftien jaar lang deed ik ervaring op in verschillende hr-functies in uiteenlopende sectoren. Ik bekeek de organisaties en de mensen met wie ik samenwerkte altijd met een gezonde kritische blik. Zo ontdekte ik waar heel wat bedrijven en hun medewerkers tegenaan liepen, waar het fout ging, waar de werklust afnam. Hokjesdenken lag vaak aan de basis: iedereen moest mee met de stroom, of die stroom nu bij hem of haar paste of niet.

Vanuit die ervaring en kennis help ik vandaag zowel werknemers als bedrijven:

  • Werknemers ondersteun ik met loopbaanbegeleiding en personal branding.
    Ik help hen om het pad te zoeken dat echt bij hen past, ook al is dat tegen de stroom in. Want hun authentieke pad is altijd het duurzaamste pad. Ik geef hen de inzichten en tools om op een andere, evenwichtigere manier in het leven te staan.
  • Bedrijven ondersteun ik met hr-advies .
    En ook daarbij ga ik consequent voor een duurzaam resultaat. Ik ontwikkel een doordacht hr-beleid dat matcht met de organisatie en dat aandacht heeft voor elke fase in het hr-proces: van de juiste aanwervingen en degelijke sollicitatieprocedures tot een goede begeleiding en coaching van alle medewerkers. Ook trainingen aan leidinggevenden en teams horen daar voor mij bij.

Ik ga in alles wat ik doe voor authenticiteit. Want ik ben ervan overtuigd dat mensen voluit moeten kunnen zijn wie ze zijn, om met voldoening en drive in het leven te staan. Maar ook voor bedrijven geldt dat principe. Elke organisatie heeft zijn eigen, unieke DNA en moet zich daarvan bewust worden om zowel zijn klanten als medewerkers gelukkig te maken.

Wil je meer weten over mijn achtergrond, aanpak en drijfveren? Lees dan meer op ‘Over Eliane’ .
Wil je ontdekken wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Boek dan hier een vrijblijvend, persoonlijk kennismakingsgesprek.